3.01.2013 г., 17:14 ч.

Цветанов в Банско 

  Поезия » Гражданска
377 0 0

Цветанов "цъфна" в Банско.

Там видяха лицето му глиганско.

Тъй вифаджийските ченгета

защитават мутренските прасета

да секат планинските дървета.

Тъй господарят на апартаментите

осигури на богаташите дивидентите.

А че природата ще пострада -

той за това пет пари не дава!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??