19.12.2021 г., 12:57 ч.

Цвете 

  Поезия » Любовна
443 1 0

Лъч от младостта 

в душата тъжна блесна.

Зов на любовта 

е цвете що докосна 

песента на славея.

© Иво Сотиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??