14.12.2008 г., 5:41 ч.

Цвете 

  Поезия » Любовна
826 0 17

 

Ти каза,

че съм малката ти роза,

с листенца бели,

с тъничко стебло,

и ще ме галиш

с пръсти загрубели,

за да покажеш

своята любов.

Аз с цветен танц

ще те омая,

целувка със листенца

ще ти дам,

очите ще целуна

най-накрая,

но няма никога

да те оставя сам!

Ти нежно

ще ме пазиш със ръцете,

от бури

и от вятър зимен.

Защото аз съм

твойто малко цвете,

усмихнато,

във този миг интимен!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??