22.02.2012 г., 11:53 ч.

Цвете мое 

  Поезия » Любовна
773 0 0

Цвете мое пролетно, дочаках те

след преспите на дългата ми зима.

Пречистена душата ми покой намира

от толкова сълзи изплакани.

 

Цвете мое, окрилен съм и летя,

синевата е за теб и мен създадена,

любовта ми, цялата, на теб е дадена,

не само в тоз живот, дори и след това.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??