29.03.2011 г., 11:07 ч.

Цвете - страст 

  Поезия » Еротична
747 0 0

Цвете - страст

 

Здравей! Аз съм пролетно цвете,

напъпило и узряло,

не съм дете, жена съм вече,

със греховно тяло.

 

Готова съм да любя,

еротичен е моят блян,

от желание ума си губя

и не изпитвам свян.

 

Любовна страст ме изгаря,

като лава в мен тече,

не бой се, не ще те опаря,

докосни ме с ръце.

 

Откъсни ме нежно,

на тревата ме сложи,

целуни ме страстно

и до мен легни.

 

Усещащ ли аромата

на моето тяло,

ще опиташ ли от сока,

с който е узряло.

 

Отпусни се,

за нищо не мисли,

вземи ме

и силно ме люби.

 

Отдадени на похотта,

телата ни се сливат,

парещи от страстта,

 устните се впиват…

 

… лежа с настръхнали гърди,

обляна в пот от сласт,

отметнала назад коси,

изпаднала в екстаз.

 

А тялото ми пак гори,

отново тръпки ме побиват,

всяка фибра в мен трепти

и чувствата напират.

 

Моля те, върви си!

Над тях аз нямам власт.

Листо от мен откъсни си,

за спомен от цветето – страст.

 

                              

© Валери Бобев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??