25.03.2009 г., 18:35 ч.

Цветен рефрен съм 

  Поезия
812 0 32

Още съм влюбена

в слънцето,

в изгрева,

в ясния ден.

Мислите хвъркат ми

пролетно.

Защо ли?

Просто съм в плен.

 

В плен

на красивите думички.

На устните,

даващи плам.

А ръцете,

които прегръщат ме,

в дъга ме превръщат,

във страст.

 

 

Правиш живота ми

музика.

Изпявам

щастливия миг.

Танцувам

красива и истинска

... и те дописвам

във стих!


© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??