11.11.2008 г., 22:01 ч.

Цветенце II 

  Поезия
607 0 1

... продължение

 

Мамка му!

Да бях по-смела, с писък да събудя автобусите,

да сляза на площада тичайки, да купя роза,

да отида там, където

в 11 да не съм бездомна

и розата да подаря на майка си.

Да я събудя... тя е малко кисела тогава.

Да предизвикам бурна реакция.

И тест за наркотици вероятно,

да счупи глупавата роза във главата ми

и най-безцеремонно да ме прати да си лягам.

На сутринта да е усмихната и нежна,

на работа да ме разказва с вдъхновение,

такъв идиот в дома си никой друг си няма,

си казва и потъва във числата, смеейки се.

© Роси Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова си странна ...! Вплела в себе си хиляди аромати на цветя, дъжд, вятър ... дори мечтите имат аромат, когато ги изричаш ти!
Предложения
: ??:??