27.05.2023 г., 9:12 ч.

Цветна любов 

  Поезия
338 1 9

Сивото небе ме предизвиква
цветната си радост да разпръсна.
Пролет да е мрачна? Не, не свиквам.
Зима ли е, есен? Но ми втръсна.

Вярно е, листата са зелени.
Сливите развяват бели гриви.
Пролет е. Любим сезон. Студен е.
Мрачен. Красотата си я скрива.

Цветна съм. От винаги. Разплисквам

багрите щастливи на душата.
Пролет е. Любим сезон. И искам,

цветна съм любов, ще ѝ я пратя.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??