9.09.2005 г., 20:22 ч.

Цветове 

  Поезия
737 1 2
Като акорди от роял
звучи дъждът и ни пречиства.
А смътна и ненужна жал
е спотаена в нас.Разлиства
дните ни,повторно ги изчита,
бележи със червено обичта,
а с черно-часове сърдити,
в оранжево кипи страстта,
зелени са надеждите,очите
ми,очакването и
безкрая.А краят
ще е бял.
Като начало.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??