4.09.2008 г., 6:53 ч.

Цветовете на залеза 

  Поезия » Любовна
479 0 1

Цветовете на залеза


Цветовете на залеза обляха света
и греят чудно хубаво.
Лъч светлина пропълзява едва
и огрява лицето ти.
Но всичко красиво е само мечта -
и цветовете на залеза.
Уморена потрепвам. Сама.
Но съм вярвала винаги,
че светлината прогонва скръбта!



© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??