28.12.2008 г., 13:00 ч.

Цветя 

  Поезия
984 0 8

Като цветя са разцъфтели спомените ми за тебе.

Цветя, откъснати от топлата ти длан.

Поставени във слънчевата стая,

разпръскват нежния си аромат.

Напомнят ми за теб, за твоето ухание,

за нежността, с която ме даряваш всеки път.

Напомнят ми за кадифените очи,

изпълнени с живот и блясък мек.

Напомнят ми за твоето сърце, обгърнато

с воал от страст и трепет.

За твоето присъствие, оставило

невидима следа във мен...

Усещане, дори когато теб те няма...

Сълзите спират неотронени, щом моите очи

съзират красотата на цветята всеки ден...

© Веселина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??