21.04.2019 г., 2:20 ч.

Цветя валят от небосвода 

  Поезия » Пейзажна
559 0 4

 

Цветя валят от небосвода,

дъждът със ярка синя светлина ги следва...

А тихата жена с блуждаещ поглед гледа през балкона и капките брои, като мъниста 

 

Оголени стърчат цветя мънички, под синьото небе и питат:

Кога ще дойде ден, във който тъй  бързо, без да мислят ще отлитат?

 

И няма да реши въпроса

дъждът със ярко синя светлина, когато 

отгоре, върху тях ще капе само

с валящите цветя от небосвода

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??