1.11.2011 г., 20:01 ч.

Цветът на очите ти... 

  Поезия » Любовна
752 0 3

Цветът на очите ти е доверие,
истина, която живее в сърцето ти!

Цветът на очите ти e надежда,
любовта, която e извор на живот!

Цветът на очите ти е огън,
искра, която премина помежду ни в мига.. .

Цветът на очите ти е красотата,
красота, която украсява лицето ти.

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??