Nov 1, 2011, 8:01 PM

Цветът на очите ти... 

  Poetry » Love
753 0 3

Цветът на очите ти е доверие,
истина, която живее в сърцето ти!

Цветът на очите ти e надежда,
любовта, която e извор на живот!

Цветът на очите ти е огън,
искра, която премина помежду ни в мига.. .

Цветът на очите ти е красотата,
красота, която украсява лицето ти.

© Мартин Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??