Цял живот ще съжалявам за това, което БЯХ,
доста време безсмислено пропилях...
Хиляди думи, и то празни,
зная как хората ги дразни.
Дали ще осъзнаеш смисъла на всичко, което казах,
дали ще разбереш какво всъщност ти показах.
Не бъди много нависоко,
не разбра ли как лесно падат сълзите от окото.
Знаеш, че има някаква идея, за да заставам зад теб,
знаеш, че има смисъл в всеки мой ред.
Всичко, което искам да ти кажа, го пиша,
защото лириката кара душата ми да продължава да диша.
Музата играе голяма роля на тази сцена,
усещам как бавно, но сигурно ме превръща в участник на цирк "Арена".
Имаш ли си представа какво умееш,
даже когато се засмееш.
Показваш ми, че има и доброта в сърцето ти,
но може да е поредната маска на лицето ти.
И все пак в очите ми любов се е скрила,
но безразличието в душите на хората почти я е изпила.
И аз започнах да пия,
за да предотвратя процеса да изгния.
Пих достатъчно от синьото в очите ти
и разбрах, че нямам място в мечтите ти.
Започнах да приличам на тази, каквато ти ме виждаш,
да знаеш обаче, мина времето, когато можеше да ме обиждаш.
Жалък опит се оказа,
дори сърцето ми жестоко се поряза,
няма смисъл да се мъча да те променям,
ето го и следващият, бързо те заменям.
`eFm1_
© Евита Всички права запазени