14.11.2009 г., 10:42 ч.

Цяло 

  Поезия » Бели стихове
587 0 13

Огън в обръч,

храсти изгорели,

черен път,

посипан с остри камъни,

страшни мисли,

овехтяли дневници,

две сърца,

обречени на пепел.

 

Дъжд пороен,

плачещи дървета,

улици,

утъпкани от калното,

самотни мисли,

тъжни вечери,

две сърца,

стремейки се към щастие.

 

Слънце в залез,

провокираща дъга,

паркови алеи,

оцветени в зелено,

красиви мисли,

усмихнати лица,

две сърца,

вплели се в цяло.

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??