Огън в обръч,
храсти изгорели,
черен път,
посипан с остри камъни,
страшни мисли,
овехтяли дневници,
две сърца,
обречени на пепел.
Дъжд пороен,
плачещи дървета,
улици,
утъпкани от калното,
самотни мисли,
тъжни вечери,
две сърца,
стремейки се към щастие.
Слънце в залез,
провокираща дъга,
паркови алеи,
оцветени в зелено,
красиви мисли,
усмихнати лица,
две сърца,
вплели се в цяло.
© Славка All rights reserved.