1.04.2014 г., 15:23 ч.

Цъфнало дръвче 

  Поезия » Пейзажна
489 0 0

Притискам се към теб
с цялото си тяло,
дръвче прекрасно,
обсипано в бяло.
От теб струи
такава свежест,
нежност, топлота.
Всички ти се радват:
цветя, треви и хора,
избистрен небосвод.
И птички
сладко те възпяват,
предвестник си
на нов живот.
Ще отлети цвета
и сладки плодове
на майчинството вечно
ще раздадеш
на хората изтцяло.
Дръвченце скромно, нежно
обсипано в бяло.
 

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??