20.07.2011 г., 17:56 ч.  

Цъфтят отново слънчогледи 

  Поезия
594 0 2

 

 

Слънчогледи, слънчогледи,

защо навяват ми тъга.

По отминалото време,

времето на любовта.

 

Слънчогледи, слънчогледи,

красиви сте като цветя.

Но защо отново в очите

прокрадва се сълза...

 

Слънчогледи, слънчогледи,

малки слънчеви деца.

Главички златни завъртете,

покажете моя път сега.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??