21.03.2012 г., 10:01 ч.

"Д.Н.К." 

  Поезия » Философска
433 0 0

 

"Д.Н.К."

Със сляп замах прогонваш чувствата си,
изрязваш миналото - както мазохист плътта
и сам превръщаш се във враг на себе си,
и мислиш си, че от играта ще излезеш чист,
но целият потънал си в калта.

С усмивка на уста прегръщаш Дявола,
танцуваш в транс сред вечен мрак,
убиваш в себе си детето и дъгата
и се оглеждаш неспокоен. Пак
бе сън това...

... но знай, че Раят празен е отдавна,
умряха всички ангели бездушни,
ще гниеш в дупка черна, влажна, гадна
и червеи ще хапят твойте устни...

 


© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??