31.10.2007 г., 11:43 ч.

*** 

  Поезия
903 1 3

 

Ах, любов - чувство странно,

ах, любов - чувство непонятно,

ах, любов - чувство прекрасно.

 

Но защо тя е толкова силна,

но защо не можем без нея,

но защо боли като я изгубим?

 

Да, тя е силна и без нея не можем;

да, тя ни е скъпа и я искаме;

да, с нея сме родени и отгледани.

 

Защо боли от любовта,

защо боли, когато я изгубиш,

защо плачем, когато я няма?

 

Защото си мислим, че е истинска,

защото си се отдала на дадено момче,

защото си го обичала истински.

 

А той е казал само една-единствена дума:

                                   СБОГОМ.

© Калина Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??