4.09.2010 г., 8:30 ч.

*** 

  Поезия » Източни форми
1076 0 3

 

 

- И дъжд не вали.

Сърдито е слънцето.

Без любовта ни.

 

© Светла Славчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??