24.03.2008 г., 10:12 ч.

* * * 

  Поезия
476 0 0

 

За кой ли път

 

За кой ли път?
Събуждам се сама.

 

За кой ли път,
очаквах те до мен.

 

За кой ли път,

питах се къде си ти ?

 

За кой ли път,
очаквам те отново и отново!

 

За кой ли път?

Съм лъгана от теб коварно.

 

За кой ли път,
искам всичко да зачеркна.

 

За кой ли път,
искам съдбата си да подредя.

 

За кой ли път,

Исках да не бих те срещала.

 

За кой ли път,
проклинам своята съдба.


В годините на моята младост.


© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??