13.07.2012 г., 14:53 ч.

* * * 

  Поезия
483 0 0
 
***
Една бреза разтвори клони -
слънцето горещо я прегърна.
Лист от нея се отрони 
и тя нагоре се обърна.

Искаше да го докосне...
Клоните флиртуваха със светлината.
Замисли се, усмихна се, а после
изсъхна нейде из гората.

© Галина Митраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??