20.07.2017 г., 14:07 ч.

Да 

  Поезия » Друга
756 0 2

Да започнеш деня със познание,

Да направиш на някой добро,

Да получиш спонтанно признание,

Да изпратиш приятно писмо,

Да откриеш кристал сред отпадъци,

Да играеш хоро на трева,

Да чертаеш съдба със отрязъци,

Да участваш в мисловна игра,

Да напишеш на някого стихове,

Да се включиш във смислен поток,

Да решиш да участваш във рискове,

Да направиш със някой облог...

Ей такива се реят пространствата,

Огласени от слънчев рефрен,

И намират се някъде в странството,

Замотани във нощния ден ...

© Дончо Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??