5.02.2011 г., 16:22 ч.

Да бе, да 

  Поезия » Хумористична
656 1 4

Несдържана в гнева си госпожа
реши да вдигне прах и перушина;
да ме навре, където... Да бе, да!
Да ми наложи грешната гърбина.

И само да ù гъкна... Да бе, да!
Ще сдъвче думите си и ще ме наплюе!
Мълча благоговейно, Госпожа!
Не си хабя нахалос мойте думи!

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??