14.03.2008 г., 11:29 ч.

Да бих могла 

  Поезия » Любовна
546 0 5

Да бих могла

 

Да бих могла да бъда Слънце,

всяка сутрин да те галя с лъчи...

Да бих могла да ти дам любов, дори зрънце,

да се оглеждам в твоите очи...

 

Да бих могла да бъда птица

и всеки миг до тебе да летя...

Да бих могла да съм певица

и с моята да те поздравя...

 

Да бих могла да бъда струна,

която нежно да докосваш ти...

Да бих могла да те целуна

и дъхът ти дълго в мене да стои...

 

Да бих могла да съм вълна

и босите нозe да ти целувам...

Да бих могла да съм Луна

и докато спиш да ти се любувам...

 

Да бих могла да съм дъжда

и сълзите ти горещи да измия...

Да бих могла да съм гора,

в мен да можеш да се скриеш...

 

Всичко това се събира в една мечта,

за която ми е забранено да говоря,

не искам нищо друго, освен това

... да бих могла да бъда твоя...

13.07.2007

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??