с изпъчени напред гърди,
напиращи през бялата ми ризка...
Дузина ризки би ми купил ти.
Да бях студентка – на семестър
бих завъртяла трима покрай мене.
Така във графика си ще ги сместя,
че гардероба дважди да си сменям.
Да бях във сферата културна...
В костюм да съм – това ми е мечтата!
Сега ще ме прощавате, но тръгвам.
На работа съм. Бачкам в „Чистота”-та.
© Мая Попова Всички права запазени
бих завъртяла трима покрай мене.
-----------------------------
Ееее, чак по трима не ги въртим, двама може би