8.04.2008 г., 21:36 ч.

"Да бях" 

  Поезия » Любовна
1230 0 4
 

"Да бях"

Да бях вятър, бих се промъкнала в косите ти!

Да бях дъжд, бих намокрила душата ти!

            Да бях цвете в стаята ти,

не бих увяхнала никога!

Да бях твоята книга,

щях да те виждам всеки път,

когато ме четеш...

Но аз съм това, което съм,

една душа, която те обича...

Аз съм това, което бих могла,

едно момиче с разбито сърце и кървава душа!

Копнея да те видя пак

и нещо от теб да усетя...

Да те докосна като лист от роза

и да падна на коленете ти!

Да съм слънчев лъч

и да те озарявам всяка сутрин!

Просто да бях в сърцето ти...

 

 

© Цвети Калинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??