2.11.2008 г., 14:52 ч.

Да бях... 

  Поезия » Любовна
527 0 0
 

Да бях вятърът аз,

за да пожелаеше да съм в косите ти.

 

Да бях слънцето аз,

за да пожелаеше да те сгрея.

 

Да бях небето аз,

за да пожелаеше да ме погледнеш.

 

Да бях звезда аз,

за да пожелаеше да ме докоснеш.

 

Да бях цвете аз,

за да пожелаеше да ме погалиш.

 

Да бях устните ти аз,

за да пожелаеше да се усмихнеш.

 

Да бях любовта поне,

за да пожелаеше да си с мен.

 

Но уви... любовта ти умря за мен.

 

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??