13.03.2007 г., 0:18 ч.

Да бъда с теб 

  Поезия
1205 0 0
Искам да бъда до теб,
когато сутрин се будиш,
за да започне деня ти с усмивка!
Искам да бъда до теб
и вечер, когато си лягаш,
за да не сънуваш нощем кошмари!
Когато сладко сънуваш
и когато спиш неспокойно.
Да бъда до теб, когато си радостен,
да ти пoкажа вкуса на сърцето.
И когато най-много тъжиш,
за да разделим болката на две!
Да бъда до теб, когато
от мен най-много имаш нужда.
Да бъда до теб, когато
целия свят се е побъркал,
за да поставя всичко на мястото му!
Да бъда до теб, когато
си паднал духом,
за да ти дам всичко, което имам!
Когато си изгубил желанието за победа,
да съм до теб и да те подкрепям.
Обичам те.

© Ивет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??