16.09.2008
Да бъда с теб, но не и поетеса,
а да те любя страстно и горещо,
косите и очите – всичко, що е в теб...
Да бъдеш с мен, но не и омагьосан,
а галещ, нежен и горящ.
Да имам теб, но не и само в рими,
а в топла, синя, будна нощ,
нека да се любим, нищо, че боли ни...
==============================
Да бъдеш мой, напук на всички други,
напук на мрака и на залеза зловещ,
аз искам днес да стенем с теб от истини...
да потанцуваме в сексуален танц горещ...
© Erato Eratova Всички права запазени
Да бъде! Хубаво стихче! Нежно, изпълнено с много любов и желание! Поздрави!