Sep 19, 2008, 11:18 AM

Да бъда с теб, но не и поетеса 2 

  Poetry » Love
478 0 1

16.09.2008

 

Да бъда с теб, но не и поетеса,

а да те любя страстно и горещо,

косите и очите – всичко, що е в теб...

Да бъдеш с мен, но не и омагьосан,

а галещ, нежен и горящ.

Да имам теб, но не и само в рими,

а в топла, синя, будна нощ,

нека да се любим, нищо, че боли ни...

 

==============================

 

Да бъдеш мой, напук на всички други,

напук на мрака и на залеза зловещ,

аз искам днес да стенем с теб от истини...

да потанцуваме в сексуален танц горещ...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • аз искам днес да стенем с теб от истини...

    Да бъде! Хубаво стихче! Нежно, изпълнено с много любов и желание! Поздрави!
Random works
: ??:??