19.11.2008 г., 8:00 ч.

Да бъда себе си... не успях 

  Поезия » Друга
635 0 3
 

Да бъда истински добра не успях,

хиляди пъти ранявах.

И истинска, и фалшива бях,

вземах  и после всичко оставях.

 

Да бъда истински щастлива не можах,

имах всичко и от всичко бях лишена.

Обичаха ме истински,

но любовта им чиста нямах смелост да приема...

 

Да бъда себе си не успях,

зад хиляди маски  се криех.

И щастлива, и  истински добра бях,

а сега... дали АЗ съм още жива?

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??