13.01.2021 г., 0:22 ч.

Да бъда твоя изгрев искам аз 

  Поезия » Любовна, Строги форми
813 2 7

Да бъда твоя изгрев искам аз,

от тихия ти сън да те събудя.

Жадувам нежния ти стихоглас...

Да бъда твоя изгрев искам аз.

 

Кога ще дойде слънчевият час,

във който най-щастлив ще се учудя?

Да бъда твоя изгрев искам аз,

от тихият ти сън да те събудя.

 

А, може би, сънуваш сладко ти

и моя е вината за това,

че приказки разказвам ти с мечти

и те омайват искрени слова.

 

Дали ще те събудя, все се питам,

с целувка истинска ако опитам?

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??