23.06.2011 г., 16:15 ч.

Да бъде огледало 

  Поезия » Друга
401 0 1

 

 

Животът ми върви през неспокойни

дни и нощи.

Поднася ми не радости,

а болка, изнемога...

Ще може ли сърцето ми

да е горещо още?!

И бурите да срещам с хладен ум,

дали ще мога?!...

 

В стиха ми нека да пулсира моята

тревога!

Да бъде огледало той

на всичко преживяно...

След толкоз битки,

ударите да посрещам - мога!

Пак всяка сутрин срещам с радост

слънцето засмяно!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много, много добре!
    Само така, сърцето винаги се бори и не се предава!
Предложения
: ??:??