1.03.2016 г., 22:20 ч.

Да бъдем 

  Поезия » Любовна
295 1 0

Да бъдем други,

късно ли е вече…

а да се повторим

в друго време, в друго място.

 

Убежище последно, надежди мои…

да се повтори от идващата пролет,

първа прегръдка,

от идващото лято, въздишки топли,

от есента смирена, последна раздяла…

първа зима да напомни за теб.

 

Да бъдем други,

късно ли е вече…

а да се повторим

в друго време, в друго място…

нима така, болезнено невъзможно е!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??