Да бъдеш човек
Аз не съм нищо велико!
Аз съм просто човек,
но именно това е различно
да носиш името ЧОВЕК!
На някой, то дадено е,
но някак губи се същността
понеже, точно човешко е
да владееш добре мисълта.
Какво му трябва на човека?
Свобода и истинска любов.
Да намери вярната пътека
и да следва своя живот.
Дали е истина това?
А и всеки има своя теория.
Не мога да кажа, това е съдба.
Това е цяла история...
© Марина Петрова Всички права запазени