Oct 28, 2004, 9:45 AM

Да бъдеш човек 

  Poetry
975 0 2

Да бъдеш човек

 

Аз не съм нищо велико!

Аз съм просто човек,

но именно това е различно

да носиш името ЧОВЕК!

 

На някой, то дадено е,

но някак губи се същността

понеже, точно човешко е

да владееш добре мисълта.

 

Какво му трябва на човека?

Свобода и истинска любов.

Да намери вярната пътека

и да следва своя живот.

 

Дали е истина това?

А и всеки има своя теория.

Не мога да кажа, това е съдба.

Това е цяла история...

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??