24.11.2017 г., 15:20 ч.

"Да бъдеш... или да не бъдеш..." 

  Поезия
482 0 0

В мислите ми... се прокрадва ... спам...
"Да бъда ... или не ...." 
... творец със крила ...
или творец със правила... 
Хмм... да видим...... 
То ... правилата за твореца...
... са като окови за щуреца....
приковават го към земята...
на вместо крилати постулати.....
... кръгозорни и благотворни....
Избор...  да летиш... или пълзиш...
но явно.... за да си различен ..... 
... И преди .... И сега .....
е най-опасната игра ..... 
Е... аз избирам да съм различна ....
.... и от това..... не ще бъда себична..... 
И във своята си кожа аристократична ...... 
... ще си живея.... и ще си пея...... 
... творяща... със Любов поетична....
така както го усещам.... летежно..... 
... То нали.... крилата са за това.....

 

Соня Георгиева ...Сени

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??