13.05.2020 г., 10:12 ч.

„Да бъдеш или не? Туй е въпросът“ — Шекспир 

  Поезия » Гражданска
784 0 0

Чипиран

или не —

ето въпроса,

 

че

„нов световен ред“ и зло —

едно са...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??