7.05.2008 г., 16:37 ч.

Да дойде 

  Поезия » Любовна
526 0 3
Позволи да дойде любовта.
Нищо, че я гонят и я хулят,
тя ще дойде като пролетта,
с вихрен порив, като буря.

И не я заключвай в самота,
винаги и вярвай и закриляй.
Няма да я спре ни клевета,
нито сълзи и обиди.

И не я затваряй в рамки,
ни в пространства, ни в закони.
Даже кратка и измамна
грее тя като икона.

Позволи да дойде любовта
и да те дари със красота.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??