14.02.2023 г., 13:05 ч.

Да е равно на не 

  Поезия » Пародии, Друга
165 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Гений страдащ от слабоумие,

помияр с родословно дърво.

Душа белязана от бездушие,

сълза ражда око.

 

Жиголо с мека ерекция.

Сърце в гърдите от кост.

Клошар с кралска протекция.

Незададен въпрос...

 

Война изпълнена с хуманизъм.

Птица с хриле.

Кръвожаден идеализъм,

да е равно на не...

 

Кръв пият вéгани,

травестит е мъж на годината.

Вибратор за девствени,

щастлив е живота в родината...

 

Логиката ми е желязопитон -

Това е философска математика...

Смях има във всеки стон,

доказателството е научна фантастика.

 

Разбралите нищо не знаят...

Хаосът организира реда.

А пък всички, които желаят,

нека анализират това...

 

25.10.2017.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??