12.12.2015 г., 13:45 ч.

Да гледам Аз 

  Поезия » Друга
244 0 1

Любовта със самотата, знайте ми е нужна,

да чувам в тъмнината моето сърце.

Не искам себе си в разруха да превърна,

да гледам искам Аз сияещо лице.

Любов, която да върви до моето рамо,

докрай да бъде с моята душа.

Красива както лилиите на Ропотамо,

такава никога не ще да разруша.

В. Й.07.12.2015г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Любов, която да върви до моето рамо,
    докрай да бъде с моята душа.
    Красива както лилиите на Ропотамо,
    такава никога не ще да разруша."

    !!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??