1.04.2008 г., 15:00 ч.

Да избягам или... 

  Поезия » Пародии
785 0 4
Пародия на текст за песен на "Каризма"

Да избягам
или да те впрягам?
Да те омагьосам
или да те пустосам?
Да те убия
или с кесия да те изтрия?
Да те сапунисам
или да те разтрисам?
Да те целуна
или да те плюна?
Да те оставя
и да те забравя?
Да те изсмуча като бонбон
или да те изстискам
като лимон?
Да те отвлека
или във фолио да те облека
и във фурна да те опека?
Да те осмея
или да те възпея?
Да те нарисувам
или да те напсувам?
С теб ли да живея
или без теб да пея?
Да те запазя
или да те намразя?
Да те наградя
или да ти навредя?
Цвете да ти набера
или да те обера?
Песен да ти съчиня
или зло да ти причиня?
Ако с друга те заваря
дали да те ударя?
Дали още да те чакам
или с друг да бягам?
Това е въпросът,
който ме ядоса
и ме смущава,
мира ми не дава!

1.4.2003 г.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??