9.04.2011 г., 0:12 ч.

Да, `ма... Тцъ! 

  Поезия » Хумористична
1315 0 32

Акъля излизъ, щом мисли му слизът

надолу - към потнъ снагъ.

Чи имъ кулай да йе ощи по-жаднъ

жинатъ - кът сухъ зимя.

 

 

Насрещъ муматъ пуглеждъ, намигъ

и леку си вирвъ носъ,

езикът изкусну през устни излизъ-

о, вкусин е той през... нущтъ.

 

 

Прокарвъ пулекъ цигаратъ тънкъ

и нежну издухвъ димъ.

Мъжът И насрещъ е с мекъ системъ-

жадувъ за влажнъ жинъ.

 

 

'Ма йощи ни знайе, чи имъ насрещъ

хийенъ - упаснъ в нущтъ.

И кости ши трОши, у сфаткъ гурещъ

и ощи... чак ду сутринтъ.

 

 

А мЪжо - углозган, съдранъ му кожъ

той плячкъ йе – к`ът уфцъ,

чи саму си мисли, чи можи дъ можи,

чи уж е ловец. Да, `ма... Тцъ!

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??