3.02.2010 г., 15:16 ч.

Да ме догони, върне и обича 

  Поезия » Любовна
1309 0 3

Защо ли тръгвам тъжна и смълчана,

когато знам, че искам да остана?

Редят се тихо стъпки бавни, тежки,

като мъниста от безкрайни грешки.

 

Страхувам се да се обърна, да погледна,

че тази стъпка може да ми е последна.

 Заслушвам се… дали след мене някой тича,

 да ме догони, върне и обича?

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??