19.09.2008 г., 8:38 ч.

Да ме любиш божествено... 

  Поезия » Еротична
1497 0 7

От безумно желание... цяла изгарям...

Искам... властно гръдта ми да разголиш...

Като чудна книга... пред теб се отварям...

Да ме любиш божествено... сега аз те моля...

Плътта ми... за твоите ласки жадува...

Устните ми жадни... за твоите горят...

И страшно искам... с теб да лудувам...

Усещаш ли недрата ми... как те зоват...

Бедрата ми тръпнат... в очакване лудо...

Люби ме... треперя... и миг да не губиш...

Нека се случи... и нека е приказно чудо...

Ще помниш какво е... мен да ме любиш...

© Вяра Енева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??