14.04.2010 г., 22:14 ч.

Да ми имате проблема... 

  Поезия » Хумористична
660 0 19
Кажете ми,    
  как бих могла  
от петдесет да стана  
  трийсет?    
И в "Гучи" да се облека  
  за някакви минути?  
Косите ми от майстор  
  подредени  
да носят аромата     
  на"Дюпон"  
и да блестя в позлата  
  на фирмичка позната?
Реших! Оставам си     
  такава,    
каквато срещна ме    
  преди.    
Без скъпите парфюми  
  и парцали,  
омръзващи за някакви  
  си дни.    
Ще тичам боса по    
  поляни,    
ще разговарям с птици  
  и треви.    
Косите ми ще бъдат   
  разпиляни.  
за дъжд ще моля се  
  дори.    
И глас: -Готова ли си    
  вече?...    
прекъсна мислите ми  
  в бяг...    
Последен поглед! Ах,  
  позор!    
Къде ли са ми очилата  
  на "Диор"?  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??