14.04.2011 г., 0:52 ч.

Да минем под дъгата 

  Поезия » Любовна
861 0 2

Да минем под дъгата



Да започнем с теб отначало!

Хайде, мила, подай ми ръка!

Промених си живота изцяло

и не мисля, че с теб ще сгреша.

 

Да вървим по своята пътека,

тръгвай с мене… на мига.

След дъждa е слънце огряло.

Виж небето – там има дъга!

 

Ако под нея някой премине,

казват, че било на късмет.

Да побързаме, мило момиче,

на нас с теб вече е ред!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тук ми харесва оптимизма ти!
  • Я кой се е завърнал-не че се познаваме но наскоро се разхождах из твоята страничка,та те чувствам близък.Хубав стих,Вальо,харесах.Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??